Haemme Hotel Sveitsin huippujengiin ala carte kokkia ja ala carte tarjoilijaa Sveitsin monipuoliseen ravintolamaailmaan, joka pitää sisällään mm. kaksi suosittua ala carte ravintolaa Sveitsissä – Ravintola Karhunpesä ja Ristorante Vino&Pino.
Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja tarjoamme 90 h /3 viikkoa työsopimusta meidän tiimin uusille ala carte vahvistuksille.
Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi meille tulemaan ja katsotaan, löytyisikö meille yhteinen Prime-polku meidän yrityksessämme. Ala carte tarjoilija: lisätietoja tarjoilijan työstä Hotel Sveitsin ravintolapäälliköltä Anne Malkamolta anne.malkamo@hotelsveitsi.fi tai numerosta 040-5056870.
Vapaamuotoinen hakemus Annelle sähköpostilla anne.malkamo@hotelsveitsi.fi Ala carte kokki: lisätietoja kokin työstä Hotel Sveitsin keittiöpäälliköltä Eerika Vuorelta eerika.vuori@hotelsveitsi.fi tai numerosta 040-1956650. Vapaamuotoisen hakemuksen Eerikalle osoitteeseen eerika.vuori@hotelsveitsi.fi.
Hakuaika päättyy 30.9.2023 ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. Laitathan hakemuksen pikaisesti tulemaan, sillä täytämme paikan sopivan kandidaatin löydettyämme! Primehotels Oy työnantajana · Priimat henkilökuntaedut · Family First -ideologia · Kehittäminen ja kehittyminen · Onnistunut työpäiväkokemus · Toimialan inspiroiva puheenaihe
www.primehotels.fi
Tarjoilijan haku; anne.malkamo@hotelsveitsi.fi
Kokin haku; eerika.vuori@hotelsveitsi.fi